KRAUTZBERGER GmbH

Krautzberger GmbH a fost fondata in 1902.
Pe 9 Octombrie 1902 Albert Krautzberger din Friedland, langa Wroclaw a inregistrat patentul pentru "dispozitiv de vopsire actionat de aer sub presiune". Prin combinatia intre aer si vopsea, aceasta inventie a usurat considerabil folosirea de zi cu zi a echipamentelor de vopsire. Aproape toate pistoalele de vopsire folosite in ziua de azi se bazeaza pe sistemul inventat si patentat de Albert Krautzberger. Productia de serie a inceput in 1903.

Dupa ce cele doua Germanii au fost separate, familia Krautzberger nuĀ  a mai putut continua in Germania de Est. Aici firma a fost redenumita "VEB Sprio" (mult cunoscuta in Romania de dinaintea lui 1989. Parte din familie s-a mutat in Eltville in districtul Rheingau (Germania de Vest) si a reconstruit firma.
Experienta, expertiza si eforturile angajatilor au reasezat in top numele "Krautzberger".
Dupa unificarea celor doua Germanii, cu ocazia targului de la Hannover din 1990 cele doua firme au semnat o intelegere de colaborare pentru viitor. Ulterior, Krautzberger GmbH din Eltville a cumparat firma din Germania de Est localizata in Holzhausen langa Leipzig.
Echipamentele Krautzberger GmbH se vand in peste 60 de tari din lume.
GEDO IMPEX srl este autorizata de firma germana pentru a vinde produsele lor in Romania. Printre cllientii nostri se numara MONDIAL Lugoj, ROCA SANITARE Bucuresti (fosta CESAROM), AEROTEH Bucuresti, VES Sighisoara, dar si o multitudine de prelucratori piele, producatori de mobilier, etc.
Livrarea echipamentelor include si documentatia tehnica aferenta in limba romana, contract de garantie si service, probe de functionare si instruirea personalului utilizator (toate fara costuri suplimentare).


Produse KRAUTZBERGER GmbH

este producator german de echipamente utilizate in domeniul vopsirii si glazurarii: