UNIFLEX-HYDRAULIK GmbH

UNIFLEX-Hydraulik GmbH a fost fondata in 1972 de inginer Peter Schröck in Frankfurt/Main. Datorita inovatiilor si produselor de mare calitate, aceasta a ajuns, in scurt timp cel mai important furnizor mondial de masini folosite in productia de ansambluri furtun.
Din 1992, UNIFLEX a fost incorporata in grupul de Companii Freiherren Waitz, din acest motiv, creandu-se bazele necesare pentru dezvoltarea ulterioara.

In 1996 UNIFLEX s-a mutat intr-o noua locatie la Karben, 10 km nord Frankfurt/Main. Din 1998 UNIFLEX of America Ltd. in Minneapolis, Minnesota (USA) ofera suport direct partenerilor din America de Nord si Canada. Partenerii din Asia beneficiaza de cooperarea sucursalei din Singapore din Iunie 2004.
Datorita anilor de cooperare cu multi producatori de ansambluri furtun, Uniflex a dezvoltat un program complex destinat productiei de ansambluri furtun. Acesta ofera masini de taiat, prese, sisteme de testare si curatare. In acest fel, Uniflex a devenit un furnizor de sisteme la cheie – incepand cu ateliere si terminand cu mari firme de productie.
Parteneriatul cu GEDO IMPEX srl a inceput in 1997, din acel an firma noastra fiind autorizata sa vanda, sa asigure service-ul si documentatia necesara pentru orice model de masina. Firma noastra are o multitudine de echipamente vandute in toata tara. Mandria noastra este ca nici unul din echipamentele vandute nu a avut nevoie de interventii tehnice (in afara schimbarii consumabilelor). Acest lucru dovedeste, daca mai era nevoie, fiabilitatea si soliditatea echipamentelor produse de UNIFLEX-HYDRAULIK GmbH.
Livrarea echipamentelor include si documentatia tehnica aferenta in limba romana, contract de garantie si service, probe de functionare si instruirea personalului utilizator (toate fara costuri suplimentare).


Produse UNIFLEX-HYDRAULIK GmbH

Marca recunoscuta pe plan mondial pentru echipamentele pe care le produce: